Με επιτυχία ξεκίνησε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ο 1ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas.

Το πρώτο σεμινάριο του κύκλου με θέμα «Β’  Κύκλος του  Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ» παρακολούθησαν 18 εκπρόσωποι επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων συμμετέχοντας ενεργά με ερωτήσεις και κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων.

Η  πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τον ερευνητικό τομέα, με αποτέλεσμα ήδη την πλήρωση των θέσεων σχεδόν για το σύνολο των σεμιναρίων που έχουν ανακοινωθεί.

Τα σεμινάρια διεξάγονται ανά 15  μέρες  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ, Δημ. Βότση 2, Πάτρα και ώρες 18:00 – 20:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. Η γνώμη των συμμετεχόντων λαμβάνεται υπόψη για τη διαμόρφωση της θεματολογίας του επόμενου σεμιναριακού κύκλου.