Μια ιστορία που εξελίσσεται στην δική της γλώσσα ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας στη Μίνι Περιμετρική της Πάτρας. 

Μία ιστορία που λίγοι μπορεί να ερμηνεύσουν και να εξηγήσουν καθώς η γλώσσα αυτή που είναι γραμμένη με τους δικούς της κωδικούς και σύμβολα, θυμίζοντας κάτι από την ιερογλυφική Α' ή και την ιερογλυφική Β', παραμένει άγνωστη σε μας. 

Τη γνωρίζει όμως ο καλλιτέχνης ο Νίκος Ντόκος, o street aritst που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα, το περασμένο καλοκαίρι από την Art In Progress, στο πλαίσιο του 3ου Street Art Festival Partras, το οποίο και έδωσε ένα ακόμα υπέροχο mural, αφήνοντας μία ακόμα κληρονομία και παρακαταθήκη του στους τοίχους αυτής της πόλης. 

Ο Νίκος Ντόκος μιλάει στην κάμερα για την τοιχογραφία του, χωρίς όμως να μας αποκαλύψει την ιστορία που περιγράφει η γλώσσα που χρησιμοποιεί με την τέχνη του. Στο κάτω - κάτω της γραφής λίγη σημασία έχει η ιστορία και η γλώσσα αυτή. Η ουσία είναι ότι το έργο αυτό έχει αγαπηθεί από τους Πατρινούς που περνούν κάθε τόσο από την Μίνι Περιμετρική. 

Βλέπετε είναι μία ιστορία που γράφτηκε σε γλώσσα καρδιάς, όπως κάθε μορφή τέχνης από τη στιγμή που εκφράζει τον ίδιο τον καλλιτέχνη και τον τρόπο που προσπαθεί να επικοινωνήσει αυτός με τον έξω κόσμο. 


Ntokos - Mural for Artwalk 3- Patras' Third International Street Art Festival