Οι θαυμαστές της Lady Gaga ανησύχησαν πριν από 10 ημέρες περίπου όταν την είδαν να εμφανίζεται στα Grammy χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Και τώρα, η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαιώνει πως χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, Κριστιάν Καρίνο, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η Lady Gaga στην τελετή απονομής των Grammy's δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων τηςΗ Lady Gaga στην τελετή απονομής των Grammy's δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Οι πηγές δήλωσαν στο περιοδικό πως η σχέση «απλά δεν προχωρούσε» λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου που της έκανε με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι, που λέγεται ότι αξίζει περίπου 300.000 – 400.000 δολάρια.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως «οι σχέσεις μερικές φορές τελειώνουν» και πως «δεν υπάρχει κάποια δραματική ιστορία πίσω από το χωρισμό».

Η Lady Gaga δεν ανέφερε καν τον 49χρονo αγαπημένο της στην τελετή των βραβείων Grammy, μετά το βραβείο που κέρδισε για το τραγούδι Shallow από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» στην οποία πρωταγωνιστεί, προσθέτοντας λάδι στην φωτιά, σύμφωνα με τους θαυμαστές της, για χωρισμό.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν είχε αποκαλύψει τον κρυφό αρραβώνα της με τον πράκτορα ταλέντων μέχρι πρόσφατα, όπου τον ανέφερε ως «αρραβωνιαστικό της» κατά την διάρκεια μιας ομιλίας της 25ης Ετήσιας Βράβευσης Γυναικών στο Elle, τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Φεβρουάριο του 2017, μετά τον αποτυχημένο αρραβώνα της με τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ. Ο Κίνεϊ της είχε κάνει πρόταση γάμου το 2015, με ένα εκπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα καρδιάς, μετά από 4 χρόνια σχέσης.