Ακόμη δεν έχει συνέλθει απ’ το σοκ για την καταστροφή που προκάλεσε -άθελά της είναι αλήθεια - μια νέα οδηγός σε μια έκθεση αυτοκινήτου στην Ινδία.

Η κοπέλα είχε πάει με τους γονείς της να αγοράσει αυτοκίνητο, ένα συγκεκριμένο της άρεσε περισσότερο κι ο πωλητής, αφού την ενημέρωσε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, την ιπποδύναμη και τις ανέσεις που προσφέρει, της είπε να το δοκιμάσει.

Όμως η άπειρη οδηγός δεν πρόλαβε να καθίσει πίσω απ’το βολάν και κατά λάθος έβαλε μπροστά... Το αυτοκίνητο ξεχύθηκε ασυγκράτητο μπροστά τους εμβρόντητους παρισταμένους, πέρασε μέσα απ’ τη τζαμαρία και δεν σταμάτησε παρά μόνον αφού έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα, που ήταν σταθμευμένα έξω απ’ την έκθεση της Hyundai.

Το ατύχημα συνέβη στην πόλη Μάντι, στο κρατίδιο Χιμασάλ Πραντές. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Όμως η νεαρή κοπέλα το φυσάει και δεν κρυώνει αφού καλείται τώρα να πληρώσει κάπου 6.000 ευρώ για τις ζημιές που προκάλεσε – ποσό που αντιστοιχεί στο μισό της τιμής του αυτοκινήτου που ήθελε να αγοράσει.


Untrained lady drove car inside Hyundai showroom in Mandi