Οσκαρική βραδιά για το Πατρινό Καρναβάλι και τον Κρυμμένο Θησαυρό της Πάτρας. 

Μία από τις ομορφότερες φάσεις του Κρυμμένου Θησαυρού θα εξελιχτεί απόψε στο Royal, με δεκάδες πληρώματα να παίρνουν μέρος, ανεβαίνοντας στη σκηνή, θέλοντας να κλέψουν τις εντυπώσεις, αλλά και να πάρουν τον βαθμό από την κριτική επιτροπή. 

Το κυριότερα από όλα; Να γελάσουν, να περάσουν καλά και να χαρούν το καρναβάλι τους που πλέον έχει ξεκινήσει και βρίσκεται στην κορύφωση του. Μιλάμε φυσικά για την φάση θεάματος, την κλασική παντομίμα, το θεατρικό πεντάλεπτο και το χορευτικό, ένα παιχνίδι που όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στον Κρυμμένο Θησαυρό και που δίνει την δυνατότητα στους καρναβαλιστές να δείξουν το ταλέντο τους και πάνω στο σανίδι. 

Το παιχνίδι φέτος ονομάζεται "Περιοδεύων Θίασος" και η πρόκληση που τους δίνεται είναι να παρουσιάσουν πάνω στη σκηνή ένα κινηματογραφικό τρέιλερ, με έναν τρόπο θεατρικό με την μορφή που οι ίδιοι θα επιλέξουν. Είτε με ένα θεατρικό πεντάλεπτο, είτε με την μορφή παντομίμας, είτε με χορευτικό. 

Η διάρκεια που έχουν στη διάθεση τους για να παρουσιάσουν το δρώμενο τους είναι μόλις δύο με τρία λεπτά. Ο χώρος του Royal αναμένεται να γεμίσει από κόσμο και καρναβαλικά πληρώματα, σε ένα παιχνίδι που έχει κάθε χρόνο μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή. Οι καρναβαλιστές και τα πληρώματα είναι σίγουρο ότι θα χαρίσουν το γέλιο σε όσους βρεθούν εκεί, διεκδικώντας το καθένα του δικό του όσκαρ, με εμφανίσεις που αναμένεται να κάνουν αίσθηση.