Σε ρυθμούς Καρναβαλιού έχει μπει η ταβέρνα Ελαιώνας στην Περιβόλα Πατρών με live μουσικό πρόγραμμα, δίνοντάς μας την υπόσχεση για βραδιές ξεφαντώματος!

Αν ψάχνετε το κατάλληλο μέρος για να περάσετε όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας, η ταβέρνα Ελαιώνας είναι η ιδανική επιλογή.

Η γνωστή ταβέρνα της Πάτρας, δηλώνει δυναμικό παρών στην διασκέδαση της πόλης! Σε μία όμορφη περιοχή ο "Ελαιώνας", συνδυάζει τέλεια τις γευστικές και μουσικές απαιτήσεις της εποχής.


Αυτή την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου η βραδιά περιλαμβάνει έντεχνο live πρόγραμμα. Με μουσικούς που αγαπούν το καλό ελληνικό τραγούδι θα μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια με ήχους από αγαπημένες επιλογές.

Την Παρασκευή η Ήρα Ρεντζή θα μας ξεναγήσει μουσικά στα "Τραγούδια που αγαπάμε" με τη συνοδεία πιάνου με τον Παναγιώτη Τσαλίδη.

Και τα live events δεν σταματούν εκεί... αφού κάθε Σάββατο βράδυ η μπάντα του μαγαζιού παίρνει τη σκυτάλη της διασκέδασης και μας παρασύρει στους ρυθμούς της.

Παρεΐστικο κλίμα, ζεστό περιβάλλον και μουσικές στα μικρόφωνα που μας ανεβάζουν την διάθεση, περνάμε ευχάριστα τις βραδιές μας με ποιοτικό φαγητό, καλό κρασί, πολύ τραγούδι και χορό.

Η πείρα των υπευθύνων του Ελαιώνα στην εστίαση αποτελεί την εγγύηση για ατελείωτες βραδιές γλεντιού με ανανεωμένο πρόγραμμα όπου κάθε βράδυ (εκτός Δευτέρας) πραγματικά μας βάζουν στο κέφι.

Φοράμε την καρναβαλική μας διάθεση και διασκεδάζουμε στην ταβέρνα Ελαιώνας!