Στο φετινό Καρναβάλι της Πάτρας, συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας με οδηγό τον Banksy, έναν διεθνούς φήμης γραφίστα, τον σπουδαιότερο ίσως street artist της σύγχρονης εποχής που με τα μηνύματα των έργων του προκαλεί αίσθηση σε παγκόσμιο επίπεδο και που έχει ζωγραφίσει τοίχους από την Παλαιστίνη ως την Ν. Ορλεάνη.

Σύμφωνα με το proini.news, στην αρχή του γκρουπ θα βρίσκονται οι «επαναστάτες με τα λουλούδια» (οι μικροί μας φίλοι-και όσοι αισθάνονται μικροί…) και ακολουθεί το αποτέλεσμα της επανάστασης των νέων… η Άνοιξη.

Την ομάδα των παιδιών συντονίζει και προετοιμάζει ο γυμναστής Κώστας Διαμαντόπουλος, που είναι και η «ψυχή» της ομάδας ΝΕΑΡ και όλων των επιτυχημένων εκδηλώσεων που γίνονται κάθε χρόνο στο δήμο Βουπρασίας.

Μάλιστα να πούμε ότι για το συγκεκριμένο καρναβαλικό πρότζεκτ, έγιναν και φωτογραφίσεις σε παραλίες, μέχρι και στην Καλογριά έφτασαν, υλοποιώντας αυτήν την πρωτότυπη ιδέα του Κ. Διαμαντόπουλου που είναι και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο πρωτεργάτης της ομάδας σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών.