Στην Πάτρα άναψε το απόγευμα της Τρίτης ο καρναβαλικός διάκοσμος, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, του Αντιδημάρχου, Χρήστου Κορδά και εργαζομένων του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, που επιμελήθηκαν και εργάστηκαν και φέτος πυρετωδώς για την τοποθέτηση των στοιχείων που φωτίζουν το Πατρινό Καρναβάλι.

Το καρναβαλικό φως πλημμύρισε τους δρόμους και τις πλατείες της Πάτρας, δίνοντας ένα άλλο ύφος στο κέντρο της πόλης και θυμίζοντας σε όλους μας ότι είμαστε μέσα στην καρδιά αυτής της μεγάλης γιορτής της αχαϊκής πρωτεύουσας  που δεν είναι άλλη από το Πατρινό Καρναβάλι. 

Μόνο λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού και ο παλμός ανεβαίνει σταδιακά στην Πάτρα, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, ενώ ο καρναβαλικός διάκοσμος έβαλε τους Πατρινούς σε μία άλλη διάθεση, σε ένα καρναβαλικό mood, καλώντας τους με τα φώτα του να μπουν και αυτοί μέσα στο χορό και στο γλέντι. 

Η Πάτρα γιορτάζει το καρναβάλι της και με τα φώτα της, που από εδώ και στο εξής θα δίνουν ένα άλλο χρώμα στη νύχτα, γίνεται το επίκεντρο όλη της Ελλάδας, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς, σε όλο τον κόσμο. 

Δείτε φωτογραφίες: