Η Διοικούσα Επιτροπή του Ν.Τ. Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας, ευχαριστεί τους παρακάτω παρευρισκόμενους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία μας (Κανακάρη 236Α & Γενναδίου - Πάτρα).

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσοστόμου, τον εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Σταματόπουλος, προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου Πατρών, όπου και ευλόγησε την πίτα μας.

Τον Ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Δήμου Πατρέων κ. Παναγιώτη Μελά, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπ. Δικαιοσύνης – δικηγόρο κ. Μαρίνο Σκανδάμη, τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου & Πρόεδρο της  ΠΕΠΤΕΓ κ. Ιωάννη Πετράτο, το μέλος του Επιμελητηρίου συνάδελφο κ. Παναγιώτη Κρίκη, τον Πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων συνάδελφο κ. Γεώργιο Ρώρο, τον πρώην Βουλευτή-Νομάρχη κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο και τον Πρόεδρο της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής (Κ.Δ.Ε.) της ΕΕΤΕΜ κ. Δημήτρη Δημόπουλο, καθώς επίσης και τα μέλη μας.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ν.Τ. Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας, στην τελευταία συνεδρίαση της αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον συνάδελφο κ. Ιωάννη Μπαϊούση, πρόεδρο του Συλλόγου Δημοσίων Υπαλλήλων Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Αχαΐας και Αντιπρόεδρο της ΠΟΜΗΤΕΔΥ, για την μεγάλη προσφορά στον Κλάδο & την Κοινωνία, όπου και του απονεμήθει τιμητική πλακέτα.

Για την τιμή και παρουσία τους στην εκδήλωσή μας, ευχαριστούμε και τους συναδέλφους και φίλους για την προσφορά των δώρων στα φλουριά της πίτας μας, όπου για άλλη μια χρονιά μας τίμησαν.