Bass Delight feat. Anna Mystic
Warm Up: Takito Jockey
Jungle/Drum'n'Bass/Reggae/Dub
Τρίτη 26 Φεβρουαρίου
Ώρα Έναρξης 23:00
Είσοδος Ελεύθερη!

ANNA MYSTIC
Γεννημένη στην Αθήνα, ασχολείται με το reggae djing περίπου 25 χρόνια.Έχει παίξει σε αναρίθμητα bars και clubs στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα καθώς και ως warm-up dj set σε διάφορες συναυλίες.
Στην Αγγλία έχει εμφανιστεί στο Brixton (Telegraph, Dogsrar, Troy, New Orleans) καθως και στο Brighton (Bassment,Volt). Έχει συμμετάσχει στο σημαντικό για τα reggae roots διεθνή δρώμενα UNOD 2014 και UNOD 2015 (United Nations Of Dub) στην Ουαλία.
Έχει συνεργαστεί κι έχει παίξει με αναρίθμητους παραγωγούς και djs από Ελλάδα και εξωτερικό όπως Blend Mishkin, Fleck, Blue Hill, dj Booker, dj Soundproof, dj Harris, A.M.P.Outernational, Dubwise Hi-Fi, Keith Lawrence, Nick Manasseh, Afrikan Simba, Zion Train, Mad Professor, Dub Providers, MC Trooper, Ras Styler, MC Champian, Seanie T., Spikey T., Brother Culture, Soom T., Echo Ranks, Kenny Knots κ.α. Αποτελεί μέλος του Dubwise Hi Fi τα τελευταία 7 χρόνια, με συμμετοχές σε φεστιβάλ και βραδιές και συμμετέχει στο project Reggaewise. Ασχολείται με όλα τα είδη Τζαμαϊκανής και εν γένει reggae μουσικής.

BASS DELIGHT
Το Βass Delight Crew έχει έδρα την Πάτρα και είναι μια ομάδα από dj’s και παραγωγούς αφιερωμένη στην διάδοση της Jungle / DnB / Reggae / Dub κουλτούρας και μουσικής.

Αποτελεί έμπνευση και δημιουργία του Δημήτρη (Dimitris Bass Delight), ενός από τους παλιότερους και πιο έμπειρους dj’s του είδους στην Ελλάδα. Ενεργός από το 1993, είναι μέρος της ζωντανής ιστορίας της “jamaican-uk” σκηνής της πόλης και της χώρας γενικότερα.

Το Crew έχει διοργανώσει και έχει συμμετοχή σε εκατοντάδες events στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ και έχει μοιραστεί τα decks με μερικά πολύ σημαντικά ονόματα της χώρας, όπως οι Anna Mystic, Blend Mishkin, MC Yinka, Fleck, Junior SP, Msdos, Blunt, BnC,Big Shine, Jeph1, Insom, Kredo κ.ά., αλλά και της διεθνούς σκηνής: Kenny Ken, Bladerunner, Aries, Run Tingz, Jacky Murda, Frisk, Dub Pistols, DJ Vadim, Dirty Dubsters, Jstar, Dreadsquad...