Το MeetUp, η νέα δράση του Mindspace, έρχεται φέτος στην Πάτρα. Αποτελούν μια πρωτοβουλία του οργανισμού, στην οποία οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με άτομα που έχουν επιχειρήσει και έχουν πετύχει σε αυτό. Άτομα όχι διαφορετικά από τους ίδιους, αφού πολλοί από αυτούς προέρχονται από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο και θέλουν να δουν την Ελληνική κοινωνία να αλλάζει προς το καλύτερο.

Είναι οι λίγοι συμφοιτητές τους που έχουν πάρει τον δρόμο του επιχειρείν και  μπορούν να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες του MeetUp να κάνουν το ίδιο. Οι θεματικές του MeetUp αφορούν τα πρώτα βήματα στο χώρο του επιχειρείν ενώ το 1ο MeetUp για φέτος στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο BrightSide Study Room με καλεσμένο τον Οδυσσέα Λαμτζίδη.

Ο Οδυσσέας είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών και υπεύθυνος για την έναρξη λειτουργίας του Mindspace στην Πάτρα το 2016. Εκτός αυτού,  κατάφερε να συγκεντρώσει μέσω crowdfunding το ποσό των 10.000 ευρώ το οποίο χρησιμοποίησε για να συμμετάσχει στο MIT Bootcamp 2018, κερδίζοντας μάλιστα και το 1ο βραβείο. Τώρα, προσπαθεί να μεταφέρει στην φοιτιτική κοινότητα τα όσα έμαθε εκεί, με την καινούρια πρωτοβουλία του  jfdoit. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συζητήσουν με τον Οδυσσέα για το πως ένας φοιτητής μπορεί να γίνει πιο ενεργός, να αδράξει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται και να αλλάξει το περιβάλλον γύρω του.

Το Mindspace είναι η ΜΚΟ που έχει ως στόχο να καλλιεργήσει την επιχειρηματική νοοτροπία μεταξύ των νέων. Να βοηθήσει δηλαδή φοιτητές και νεαρούς απόφοιτους να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Η δράση του στην Πάτρα ξεκίνησε το 2016 και με μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων και διαγωνισμών όπως το Mindspace Challenge έχει βοηθήσει τους νέους της Πάτρας να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματικότητα. Μάλιστα, η ομάδα αυτή βραβεύτηκε ως  ‘Ομάδα της Χρονιάς’ για το 2018 χάρη στην πολύτιμη δράση της.