Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, οι οποίες στην Κρήτη θα είναι τοπικά πυκνότερες. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παράλληλα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από -1 έως 15, στα κεντρικά ηπειρωτικά και στην Ήπειρο από 0 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 16 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 και μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.