Υλικά 
1 φλιτζάνι ρεβίθια βρασμένα
1 πιπεριά φλωρίνης σε κυβάκια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι ρόκα ψιλοκομμένη
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο

2 κουταλάκια μουστάρδα
1 μεγάλη κονσέρβα τόνου στραγγισμένη
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα βρασμένα ρεβίθια σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον τόνο θρυμματισμένο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το καλαμπόκι, , την πιπεριά και τη ρόκα. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το ξίδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε το σάλτσα πάνω στη σαλάτα και ανακατεύουμε ελαφρά.

Πηγή: neadiatrofis.gr