Μήνυμα για συστράτευση σε όλα τα μέτωπα εν όψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του 2019 έστειλε από την Λευκάδα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας, παράλληλα, τη στήριξή του στη Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Σαμαράς παρέστη στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ, στην οποία μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» βουλευτές από τη Λευκάδα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηπειρο, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος στελεχών και υποστηρικτών του κόμματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε εκτενώς στη Ρόδη Κράτσα, εκφράζοντας τη στήριξή του στον προεκλογικό της αγώνα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς, όπως είπε, η εκλογή της θα φέρει νέα προοπτική και δυνατότητες ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με το ermis-news, μίλησε και για τα κρίσιμα εθνικά και οικονομικά θέματα, έκανε λόγο για επείγουσα ανάγκη πολιτικής αλλαγής και ζήτησε ενότητα και συστράτευση σε όλα τα μέτωπα εν όψει των εκλογών του 2019.