Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το myastro για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί θα είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις και να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Και βέβαια, μην αφήνεις τη διάθεσή σου να γίνεται απαισιόδοξη, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου, γιατί θα δημιουργούνται παρανοήσεις με το παραμικρό. Αποδέξου τις ιδιοτροπίες, αλλά και τις συνήθειες των γύρω σου και προσπάθησε να συμβιβαστείς και εσύ με την σειρά σου στην τωρινή κατάσταση της ζωής σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί και φρόντισε να προγραμματιστείς κατάλληλα. Απόφυγε επίσης τις συναισθηματικές υποχωρήσεις, γιατί θα κουραστείς ψυχικά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Ζυγός

Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις… Δεν είναι και η καλύτερη μέρα η σημερινη Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γι’ αυτό να είσαι μετρημένος και εγκρατής σε όλες τις δραστηριότητές σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα…

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις ένταση αλλά και περίσσια ενέργεια αυτήν την Κυριακή, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αιγόκερως

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου, για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου. Μην ξεγελιέσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα, για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις.