Χαμός έγινε με μία φωτογραφία που ανέβηκε στα social media από στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. 

Η φωτογραφία δείχνει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα να συζητάει στο περιθώριο του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία με τους υπουργούς Νίκο Παππά, Χρήστο Σπίρτζη και άλλα στελέχη από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Που είναι το κακό; Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στα social media τα δεκάδες στελέχη του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ που σχολίασαν τη φωτογραφία, στο ότι ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ο επίσημος υποψήφιος που στηρίζει το κόμμα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στις εκλογές του Μάη.

Πρόκειται για το γνωστό ζήτημα που είχε προκαλέσει διχασμό στα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας ότι το κόμμα δεν θα έπρεπε να στηρίξει τον ίδιο υποψήφιο που όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, στηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα σχόλια από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ έδωσαν και πήραν κάτω από την φωτογραφία, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες διαμάχες από ορισμένους που υποστήριξαν ότι ο κ. Κατσιφάρας έχοντας μία παρουσία θεσμική είναι υποχρεωμένος να μιλάει με όλους, πόσο μάλλον με τα κυβερνητικά στελέχη. 

Πάντως, ο καφές του κ. Κατσιφάρα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται στα social media, δεν ήταν στην Αρχαία Ολυμπία, αφού η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τα Λεχαινά. Κάπου δηλαδή στο δρόμο της Πατρών - Πύργου, εκεί όπου είναι να γίνει ο νέος αυτοκινητόδρομος που οσονούπω φτάνει...