Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα δώσει το παρών ως κεντρικός παρουσιαστής στο 2ο Καρναβάλι Βαρθολομιού και σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές αναφέρουν:

"Οι διοργανωτές του Καρναβαλιού,όταν ξεκινήσαμε να υλοποιήσουμε την ιδέα μας για την αναβίωση του εδώ στο Βαρθολομιό δώσαμε μια υπόσχεση στους εαυτούς μας!!Υποσχεθήκαμε ότι θα επαναφέρουμε ένα Καρναβάλι ποιοτικό και οργανωμένο και όχι κάτι πρόχειρο και κακόγουστο!! Έτσι προσέξαμε όλες τις λεπτομέρειες! Μια από αυτές ήταν και το πρόσωπο που θα παρουσίαζε το Καρναβάλι μας! Όπως και το 2018 έτσι και φέτος προσκαλέσαμε ένα πρόσωπο το οποίο είναι καταξιωμένο στο χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου! Στο 2ο Καρναβάλι Βαρθολομιού θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να μας ξεσηκώσει! Κάποιον που θα κάνει πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί κοντά μας την Καθαρά Δευτέρα!! Στο 2ο Καρναβάλι Βαρθολομιού θα έχουμε κεντρικό παρουσιαστή τον καταπληκτικό Δημήτρη Ουγγαρέζο".

Να σημειώσουμε πως η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού με την υποστήριξη και άλλων φορέων.


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο 2ο Καρναβάλι Βαρθολομιού