O Στέφανος Λαϊνάς έχει συνδέσει το όνομά του με τα θέματα της γυμναστικής, της φυσικής κατάστασης και του personal training, ένας άνθρωπος που έχει γυμνάσει δεκάδες Πατρινούς, έχοντας αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και την εκγύμναση, εξειδικευμένη γνώση πάνω σε έναν τομέα που συνεχώς εξελίσσεται. 

Ο Πατρινός γυμναστής παρακολουθεί από κοντά όλες αυτές τις εξελίξεις, σε ένα χώρο που αποτελεί τη ζωή του και έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα, αλλά και τον τρόπο που σκέφτεται.

Είναι ο Πατρινός γυμναστής που ταυτόχρονα με το training και το fitness, έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις και μεγάλα πράγματα στο bodybulding, παίρνοντας βραβεία σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα, γράφοντας και σε αυτό το σπορ τη δική του σελίδα. 

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια του δεκάδες Πατρινοί, στους οποίους έχει καταφέρει να μεταλαμπαδεύσει το πάθος και τη φλόγα που έχει μέσα του για την άθληση και τη σωματική άσκηση, κάθε μορφής, αφήνοντάς τους, εμφανή αποτελέσματα μέσα από τη δουλειά του, αλλά και κάνοντάς τους να αγαπήσουν τη γυμναστική. 

Ο έμπειρος Πατρινός γυμναστής εργάζεται αυτή την περίοδο σε δύο γνωστά γυμναστήρια της Πάτρας, στο Fitaltlon και στο Body House, κάνοντας μαθήματα σε τρία διαφορετικά πεδία: Στο personal training, στην γιόγκα και στην ηλεκτρομυοδιέγερση.  


Personal Training: Η σωστή προπόνηση

Ως personal trainer o Στέφανος Λαϊνάς, έχοντας προπονήσει πλήθος ασκουμένων, θεωρείται ο ιδανικός γυμναστής που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για να σε βοηθήσει στο να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει στο fitness, αλλά και στην άθληση γενικότερα. 

Με τις γνώσεις και τις συμβουλές του είναι σε θέση να προσδιορίζει τις εντάσεις και τον όγκο της προπόνησης, ανάλογα με τα ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά στοιχεία που έχει κάθε ασκούμενος, έτσι ώστε να μην υπάρχει στασιμότητα στα αποτελέσματα, αλλά μία συνεχή εξέλιξη που ταυτόχρονα θα δίνει επιπλέον κίνητρα στον ασκούμενο για να συνεχίσει την ενασχόλησή του.

Ελέγχοντας το βάρος, προχωρώντας στις κατάλληλες ασκήσεις και ταυτόχρονα δίνοντας την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται πάντα ένας ασκούμενος, ο Στέφανος Λαϊνάς, έχει δείξει ότι ξέρει να καθοδηγεί και να προπονεί σωστά, προστατεύοντας τον αθλητή του από τις επικίνδυνες καταπονήσεις του σώματος. 


Γιόγκα: Σωματικό και ψυχικό σθένος

Η γιόγκα είναι μία μορφή γυμναστικής που προσφέρει στον ασκούμενο ιδανικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την αναπνοή, την κίνηση, την ευλυγισία, την ισορροπία και τη δύναμη, ενώ σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις ρυθμίζει την πίεση της καρδίας, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατάθλιψη, το στρες και την αϋπνία. 

Ενισχύει τον αυτοέλεγχο, βελτιώνει την πνευματική συγκέντρωση και διαύγεια, καταπολεμά τις αρνητικές σκέψεις και αποτελεί από φιλοσοφικής πλευράς τη σύνδεση του νου με το σώμα. Το ταμπού σε ότι αφορά αυτή τη μορφή γυμναστικής είναι ότι απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες.

Λάθος. Ο Στέφανος Λαϊνάς σπάει την προκατάληψη και το στερεότυπο αυτό μέσα από το μάθημά του, δείχνοντας ότι η γιόγκα προσφέρεται για όλους και για όλες, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές του να δουν ότι η δύναμή της εκτός από πραγματική και ουσιαστική στην εικόνα του σώματος, είναι εξίσου υπαρκτή, σταθερή και με διάρκεια, στη ψυχή. 


EMS: Η σύγχρονη ολική εκγύμναση

Τέλος, σε ότι αφορά την ηλεκτρομυοδιέγερση, μία μορφή προπόνησης που αποτελεί την πιο σύγχρονη και τεχνολογική εξέλιξη του Fitness, η οποία κερδίζει συνεχώς την εκτίμηση αθλητών και απλών ασκουμένων, ο Στέφανος Λαϊνάς, είναι από τους πρώτους στην Πάτρα που έλαβε γνώση αυτής, έχοντας μάθει πλέον τα μυστικά της, αλλά και τα πλεονεκτήματα που έχει. 

Η ηλεκτρομυοδιέγερση γίνεται με την χρήση μηχανημάτων (για αυτό είναι και γνωστή ως EMS), με τον ασκούμενο να φοράει ειδική στολή (body former EMS, γυμνάζοντας τους μυς με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και με τον Στέφανο Λαϊνά να δίνει συγκεκριμένες ασκήσεις που μπορούν να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

Με τον τρόπο αυτό άσκησης οι μύες συσπώνται στο μέγιστο της δύναμής τους με αποτέλεσμα ο όγκος της προπόνησης, μέσα σε ελάχιστη ώρα να είναι πραγματικά μεγάλος, συγκριτικά με την συμβατική εκγύμναση, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα όλο το σώμα. 

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στα μαθήματα του Στέφανου Λαϊνά και να δουν γρήγορα, αλλά και σταθερά, τα αποτελέσματα που επιζητούν, πετυχαίνοντας τους στόχους τους μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 694 0620 220.