Νέες πληροφορίες για την εξιχνίαση του εγκλήματος της Κηφισιάς και της δολοφονίας του Αλέξανδρου Σταματιάδη έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αδίστακτοι ληστές που είχαν εισβάλλει στο σπίτι της οικογένειας Σταματιάδη στα βόρεια Προάστια τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας πέρυσι, προφανώς θορυβημένοι από την έκταση που είχε πάρει η ληστεία διέφυγαν στην Αλβανία.

Η ΕΛ.ΑΣ. αφού κατάφερε να εντοπίσει (μέσω ενός... αγριογούρουνου) τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, τα οποία δεν είχαν πάρει μέρος στη ληστεία και δολοφονία αλλά εμπλέκονταν στις υπόλοιπες δραστηριότητες του κυκλώματος, ακολουθώντας τα στοιχεία εντόπισε τον 30χρονο δολοφόνο του άτυχου Σταματιάδη στις Βρυξέλλες. Στην κατοχή του βρέθηκε και πλαστή Ελληνική ταυτότητα.

Σε βάρος του εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα συλλήψεις, ενώ πρόσφατα, δυο αξιωματικοί του Τμήματος Διαρρηκτών και Ληστειών, βρέθηκαν στις Βρυξέλλες για να συνδράμουν τις τοπικές αρχές. Ο 30χρονος συνελήφθη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Η ΕΛ.ΑΣ. όμως βρίσκεται ήδη στα ίχνη και των δύο συνεργών του. Ο ένας εκτιμάται ότι βρίσκεται στην Αλβανία και ο άλλος στη βόρεια Ευρώπη, όπου ήδη υπάρχει επικοινωνία με τις αρχές για τον εντοπισμό του.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, τα οποία σκότωσαν το αγριογούρουνο στην Τρίπολη που στάθηκε η αρχή του τέλους για την εξάρθρωσή τους και τον εντοπισμό των δολοφόνων του Σταματιάδη, έχουν συλληφθεί συνολικά 9 άτομα, ανάμεσά τους και μια Ρουμάνα που ουσιαστικά ήταν ο άνθρωπος που πωλούσε τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια.