Η ΟΙΚΙΠΑ συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων εκθέσεων φωτογραφίας των τελευταίων χρόνων, καλεί και φέτος τους «εραστές» της φω­τογραφικής τέχνης να πάρουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Μνημεία και Φύση»

Η παρουσίαση των φωτογραφιών θα γίνει, όπως και τις προηγούμενες φορές, στην πλατεία των Υψη­λών Αλωνίων, στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Οδηγίες για τη συμμετοχή

Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος στέλ­νοντας από 1 έως 5 φωτογραφίες, από τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες και οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επι­τροπή αξιολόγησης. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαί­σια και πρέπει να προέρχονται από μια και μοναδική αρχική λήψη. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και σε αρχεία .jpeg.

Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογρα­φίας πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και την τοποθεσία της λήψης της φωτογραφίας. Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδή­ποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα λη­φθεί υπόψη.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει ακόμα να υπογράψουν πως συναινούν στην επώνυμη δημοσίευση των φωτογραφιών που απέστειλαν στην Οικολογική Κίνηση Πάτρας, τόσο στην πρωτομαγιάτικη έκθεση φωτογραφίας στα Ψηλαλώνια, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη δημοσιοποίηση. Οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να σταλούν με e-mail στο [email protected], είτε να παραδοθούν σε ψη­φιακή μορφή (cd-dvd) στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Σαχτούρη 64, Πάτρα μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2610.321010, 7-9μ.μ., από Δευτέρα - Παρα­σκευή στην ΟΙΚΙΠΑ.