Η είδηση βγήκε από την εκπομπή του Δημήτρη Σαρρή στον Sport Fm Πάτρας και ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα, στη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό και στον Πατρινό δημοσιογράφο. 

Η Ελένη Καραλή Σαρακίνη θα πάρει μέρος στον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, του "Καφέ της Χαράς", μιας σειράς που αγαπήθηκε από το κοινό, αφήνοντας εποχή, σπάζοντας ταυτόχρονα τα κοντέρ της τηλεθέασης. 

Η Πατρινή ηθοποιός το γνώριζε από το περασμένο καλοκαίρι, όμως στην ίδια δεν της αρέσει να μιλά από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για αυτά. Από τη στιγμή όμως που το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας και μάλιστα στον ραδιοφωνικό αέρα, το... πήρε το ποτάμι. 

"Όταν μου τα ανακοίνωσε ο Χάρης Ρώμας στο τηλέφωνο, θυμάμαι κράταγα ένα καφέ που μου έπεσε από τα... χέρια. Τόσο ήταν το σοκ που είχα υποστεί" τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr η Πατρινή ηθοποιός, που μας εξομολογείται τη μαγεία εκείνης της στιγμής. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά και μάλιστα τόσο μεγάλης τηλεθέασης, πανελλήνιας εμβέλειας. 


Την Ελένη Καραλή Σαρακίνη την έχουμε γνωρίσει και την έχουμε θαυμάσει τα τελευταία 20 χρόνια στο θεατρικό σανίδι, σε σκηνές της Πάτρας. Εύκολα μπορούσε ένας θεατής να διαπιστώσει το ταλέντο της και την επικοινωνία που είχε με το θεατρικό κοινό, κάνοντας το να ξεκαρδίζεται στα γέλια ακόμα και σε φάσεις εκτός έργου. Αυτοσχέδια, μαγικά. 

Δεν θα μπορούσε να μην το διαπιστώσει το ίδιο εύκολα και ένας θεατράνθρωπος και δημιουργός του μεγέθους του Χάρη Ρώμα. Η ουσία βέβαια για την Ελένη Καραλή Σαρακίνη βρίσκεται αλλού. "Μετά από 20 χρόνια στο θεατρικό σανίδι νιώθω ότι οι κόποι μου επιβραβεύτηκαν και αισθάνομαι δικαιωμένη για όλη αυτή την αγάπη και την αφοσίωση που έχω δείξει στο θέατρο" τονίζει η ίδια. 

Ο Χάρης Ρώμας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το ταλέντο της και να το εκτιμήσει (όπως φάνηκε μέσα από την επιλογή του), όταν έδωσε δύο έργα σε σενάρια δικά του, στην θεατρική ομάδα με την οποία η Ελένη Σαρακίνη συνεργάζεται, αρχικά το "Πρότυπο Οίκο Ανοχής" και τώρα την "Elizadeath".

Δύο έργα με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα. Πλέον, μέσω του Χάρη Ρώμα θα έχει τη δυνατότητα να δει το ταλέντο της και το ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό της χώρας, σε μία σειρά που αναμένουν αρκετοί με ανυπομονησία. 


Μην περιμένετε να μάθουμε από την Ελένη Σαρακίνη, περισσότερες λεπτομέρειες για την σειρά, τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν και το κανάλι που θα την δούμε.

Όλα αυτά αφορούν την παραγωγή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο και μετά, όταν τελειώσει το ζήτημα των Περιφερειακών Εκλογών, όπου εκεί ο Χάρης Ρώμας κατεβαίνει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, με τον συνδυασμό του κ. Πατούλη. 

Όσο για το αν για την Πατρινή ηθοποιό η συμμετοχή της αυτή, σε μία τέτοια σειρά, αποτελέσει την αρχή για να συνεχίσει την καριέρα της στην Αθήνα, από ένα άλλο πεδίο πιο επαγγελματικό, η ίδια είναι μία προσωπικότητα που έχει αποδείξει ότι δεν λέει ποτέ όχι στις προκλήσεις.

Και είναι σίγουρο ότι το "Καφέ της Χαράς" είναι μία αφορμή για να ανοίξουν πόρτες...