Ο Αντώνης Σπυρόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην καρδιά της Πάτρας. Μέσα από το 10ο Δημοτικό, το 2ο Γυμνάσιο, το Πολυκλαδικό Λύκειο Πατρών, το ΑΤΕΙ Πατρών, κατά την διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων, των βασικών και των ανωτέρων σπουδών μου, αγάπησα την πόλη μας και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα χρόνια αυτά. Αναμνήσεις που θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία να τις αποκτήσουν και τα παιδιά μας στο μέλλον. Ένα μέλλον που δείχνει να γίνεται ολοένα και δυσκολότερο. Επιβάλλεται να αλλάξει προσανατολισμό και σχεδιασμό η πόλη μας, για να εξασφαλίσει, με νέους ανθρώπους στο προσκήνιο, την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της πόλης μας και ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Έτσι λοιπόν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Κεντρικό Διαμέρισμα της Πάτρας, ώστε να φτιάξουμε μια πόλη αντάξια της ιστορίας της, των δυνατοτήτων και της στρατηγικής της θέσης.

Με την εμπειρία του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, τις φρέσκιες ιδέες μας, με πολλή δουλειά, διάθεση και όραμα, θα αναστρέψουμε τον κατήφορο που έχει σήμερα η πόλη μας και θα την οδηγήσουμε στην ανάπτυξη όπως πραγματικά της αξίζει.

Καλούμε τους συνδημότες μας, να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε τα οράματα μας, υπερψηφίζοντας το συνδυασμό μας « Πάτρα, πρωτεύουσα ξανά»."