Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είναι γνωστό ότι σήμερα υπάρχουν ορισμένοι που ερωτεύονται και αγαπούν και οι άλλοι που την τρολάρουν και την σνομπάρουν ως ένα γνήσιο εμπορικό προϊόν που έχει να κάνει με τις συνήθειες της Δύσης και της υπό - αστικής κουλτούρας. 

Οι πρώτοι πηγαίνουν στα εστιατόρια, στα ζαχαροπλαστεία, στα καταστήματα εσωρούχων και σε δεκάδες ακόμα μέρη, μαζί με το ταίρι τους, για να ζήσουν τον έρωτα τους. Για τους δεύτερους όμως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μονόδρομος. 

Όλοι οι δρόμοι στην Πάτρα οδηγούν στο event που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το όνομα του τα λέει όλα: "Χαλάστρα στα ερωτευμένα ζευγαράκια". Το event δεν είναι μόνο Πατρινό, αλλά υπάρχει και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, μόνο για σήμερα. 

Στην Πάτρα το ραντεβού για τη χαλάστρα είναι στην πλατεία Γεωργίου το βράδυ της Πέμπτης και καλεσμένοι είναι όλοι όσοι θέλουν να είναι μόνοι τους την ημέρα του έρωτα ή δεν κατάφεραν να βρουν ένα ταίρι για να το γιορτάσουν μαζί.


Όλοι οι καλοί χωράνε στην πλατεία Γεωργίου. Το event έχει αρκετές συμμετοχές και μάλλον οι περισσότεροι Πατρινοί θα την βγάλουν στην πλατεία Γεωργίου του Αγίου Βαλεντίνου. 

Αν δεν χωρέσουν όλοι υπάρχει και η πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Είναι μακριά; Σιγά! Μόνοι είστε, τι άλλο θα έχετε να κάνετε; Πάρτε το αμάξι και ξεκινήστε. Η πρόσκληση πάντως είτε για την πλατεία Γεωργίου, είτε για την πλατεία Συντάγματος έχει ως εξής:

"Είναι το event που αν όλα πάνε καλά, θα είναι το απόλυτο "must be there" για τα μπακούρια, κάφρους και όλους αυτούς τέλοσπαντων που θέλουν να είναι μόνοι τους στις 14 Φεβρουαρίου ή πολύ απλά αγαπάνε όλο τον χρόνο και η "ξενόφερτη" γιορτή του άγιου των ερωτευμένων δεν λέει και τίποτα.

Θα γίνει "χαλάστρα" σε αυτούς που αγκαλιάζονται και φιλιούνται ανεξέλεγκτα στους δρόμους της πόλης". Έτσι...