Μετά το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, η ελληνική ομάδα επέστρεψε στην καλύβα της! Η Δήμητρα Βαμβακούση προτίμησε να καθίσει μόνη της σε άλλο σημείο της παραλίας, προκειμένου να ηρεμήσει και αποκάλυψε την τραγική ιστορία ζωής της, όπως αναφέρει το zappit.

«Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε, με κάποιες αρρώστιες… Το χειρότερό μου είναι να χάνω άτομο που αγαπώ, όχι από την καθημερινότητά μου, αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών… Ήταν η αδερφή μου, από καρκίνο.

Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν, ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά για μένα… Με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά, αλλά αρρώστησε κι αυτή πριν από δύο χρόνια κι έφυγε από τη ζωή. Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου από καρκίνο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, ήταν καταδίκη. Σοκ!», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.