Η Πάτρα έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς Καρναβαλιού και τα καρναβαλικά πληρώματα τρέχουν και δεν φτάνουν αυτές τις μέρες διευθετώντας όλες τις λεπτομέρειες για να παρουσιάσουν το καλύτερο στα μέλη τους, προσφέροντας το καθένα από αυτά ένα λιθαράκι και κάτι παραπάνω, στο εντυπωσιακό και μοναδικό θέαμα αυτής της γιορτής, που κορυφώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο με τις μεγάλες παρελάσεις. 

Ως τότε όμως έχουμε μπροστά μας ακόμα καιρό. Στο διάστημα που μεσολαβεί, τα καρναβαλικά πληρώματα, μαζί με όλες αυτές τις δουλειές που χρειάζεται να βγουν εις πέρας, θα πρέπει να προχωρήσουν στο να βγάλουν την ιδέα τους προς τα έξω, να την κάνουν γνωστή στον κόσμο της Πάτρας και στους καρναβαλιστές. 

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι μία μεγάλη γιορτή και μία τέτοια γιορτή, χρειάζεται να έχει τον δικό της καθρέπτη, έναν καθρέπτη που να την αναδεικνύει και μαζί με αυτήν να αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους καρναβαλιστές και τα καρναβαλικά πληρώματα που όλα αυτά τα χρόνια δίνουν ζωή και νόημα στον θεσμό. 

Ο καθρέπτης αυτός του Πατρινού Καρναβαλιού είναι το patrasevents.gr, το portal που συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια σε όλες αυτές τις προετοιμασίες των καρναβαλικών πληρωμάτων, αναδεικνύοντας τις ιδέες τους, την έμπνευση και την φαντασία τους, κάνοντας τες γνωστές στον καρναβαλικό κόσμο της Πάτρας. 


Στον κόσμο που κάθε χρόνο τέτοια περίοδο ζει και αναπνέει για το Πατρινό Καρναβάλι. Το patrasevents.gr δεν θα μπορούσε να λείπει φέτος από αυτές τις προετοιμασίες.

Τα καλύτερα καρναβαλικά πληρώματα ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του patrasevents.gr, κάνουν μπροστά του τις πρώτες τους πόζες για αυτό που θα παρουσιάζουν, ξέροντας ότι είναι ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος για να διαφημίσουν τη δουλειά τους.  

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο: Απευθυνθείτε στα γραφεία του patrasevents.gr και μάθετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 2610 221011. Δείτε εδώ την σελίδα με τα καρναβαλικά γκρουπ του patrasevents.gr η οποία συνεχώς ανανεώνεται.