Άγιος Βαλεντίνος... σκέφτεστε το ωραιότερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα λουλούδι ένα κόσμημα... κι όμως τώρα αυτά τα δυο γίνονται ένα! Φαναταστείτε τον χρυσό και την ορχιδέα...

Δεν είναι όνειρο, ούτε κάποια μαγική εικόνα... στην Πάτρα εκτός από τις συνηθισμενες ποικιλίες των εξωτικών αυτών λουλουδιών, βρίσκεται η πιο σπάνια μα και η πιο λαμπερή ορχιδέα του κόσμου, η χρυσή!

Η βιτρίνα στο ανθοπωλείο The Flower Shop Patras στην οδό Μαιζώνος 106, είναι διαφορετική. Την πρώτη θέση κατέχει η ορχιδέα που είναι επενδυμένη με φύλλα χρυσού, τεσσάρων καρατίων και όπως ήταν αναμενόμενο έχει κλέψει την παράσταση.


Πρόκεται για ένα φυτό - κόσμημα, που τέτοια υπάρχουν πολύ λίγα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μια επίσκεψη από το The Flower Shop Patras σίγουρα θα αναθεωρήσετε τα πάντα για τον χρυσό και τα λουλούδια. Η εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μόνο η αφορμή... περάστε από το ανθοπωλείο θαυμάστε την ιδιαίτερη αυτή ορχιδέα και αν επιθυμείτε να την αποκτήσετε ή να την χαρίσετε σε αγαπημένα σας προσωπα, ρωτήστε, μάθετε τα πάντα γι΄ αυτή την σπάνια ομορφιά και κάντε την παραγγελία σας.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό δώρο με ιδιαίτερη σημασία, διότι ο χρυσός μπορεί να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, όταν όμως πρόκειται και για χρυσή ορχιδέα τότε όλα γίνονται... μαγικά!