Το Sculptural face lifting είναι μια τεχνική αναζωογόνησης που έχει κατακτήσει τον κόσμο. Πρόκειται για μια μέθοδο που κυριολεκτικά κάνει θαύματα και την έχουν αγαπήσει οι γυναίκες στο Χόλιγουντ!

Τώρα το Sculptural face lifting γίνεται και στην Πάτρα από την ειδικό εναλλακτικών εφαρμογών Αναστασία Κοτορομπάι πτυχιούχο ακαδημίας παραδοσιακής κινέζικης Ιατρικής, με απίστευτα αποτελέσματα, στο Multi Health Center Κανακάρη 104.

Στην συγκεκριμένη τεχνική γλυπτικής και αναζωογόνησης του προσώπου έχουν εκπαιδευτεί πολύ λίγα άτομα σε ολόκληρη τη χώρα και για την Πελοπόννησο την υλοποιεί αποκλειστικά και μόνο η Αναστασία Κοτορομπάι στην Πάτρα.


Έχοντας πιστοποιηθεί από τον Yakov Gershkovichο (ο άνθρωπος που ανέπτυξε το Sculptural Face Lifting Technique), προσφέρει αυτή τη μοναδική τεχνική σε όσους-ες θέλουν να ζήσουν μια συγκλονιστική εμπειρία και να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους!

Είναι μια τεχνική για φυσική αναζωογόνηση και σύσφιξη, μια αποτελεσματική εναλλακτική μεθοδος χωρίς πόνο και τις παρενέργειες των ενέσεων και της πλαστικής χειρουργικής.

"Το Sculptural face lifting αντικαθιστά τα νήματα και την χειρουργική επέμβαση. Είναι η γλυπτική προσώπου, η οποία αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, βοηθάει στην ανόρθωση των μυών με φυσικό τρόπο, επαναφέρει στο φυσιολογικό τον μυϊκό τόνο και την ελαστικότητα ενώ παράλληλα συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα αποκαθιστώντας το οβάλ του προσώπου" επεσήμανε η Αναστασία Κοτορομπάι.


Σύμφωνα με την κ. Κοτορομπάι απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν το κάτι παραπάνω, οι οποίοι εκτός από την εξωτερική βελτίωση του προσώπου τους αναζητούν την γενικότερη ευεξία. Το Sculptural face lifting βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική ροή ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το μεταβολισμό και τη θρέψη των ιστών. Ξεμπλοκάρει την αρνητική και στάσιμη ενέργεια!

Περιλαμβάνει επιδέξιους χειρισμούς σε όλο το πρόσωπο. Η γλυπτική στους μυς επιτυγχάνεται με τη μάλαξη σε όλη την επιφάνεια του δέρματος. Επίσης περιλαμβάνει μασάζ μέσα από τη στοματική κοιλότητα (με αποστειρωμένα γάντια). Με αυτό τον τρόπο τονώνονται οι μύες του προσώπου ταυτόχρονα και εσωτερικά και εξωτερικά. Η εν τω βάθει μάλαξη έχει σαν αποτέλεσμα την ανόρθωση του προσώπου, την επαναφορά του σχήματός του και τη μείωση των οιδημάτων.

Γι΄ αυτή την αποκλειστική τεχνική, Sculptural face lifting όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικονωνήσουν με την Ανασταστία Κοτορομπάι στο τηλέφωνο 6946 462109, για όλες τις λεπτομέρειες καθώς και για την ειδική τιμή γνωριμίας που ισχύει αυτό το διάστημα!

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία, γι΄αυτό και έχει καθιερωθεί στο Χόλιγουντ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ως κορυφαία τεχνική.Sculpture Lifting in LOS ANGELES


Семинар "Скульптурный Лифтинг Лица" в Лос Анджелесе