Οι Ράδιο Αρβύλα δεν άφησαν κανέναν ήσυχο τη Δευτέρα, τους... περιέλαβαν όλους και φυσικά από την κριτική τους δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής του Ευρωπαίου Επιτρόπου για θέματα Υγείας, καθώς κάπνιζε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μέσα στο υπουργείο αλλά και στα μπουζούκια, τα οποία είχε επισκεφθεί πρόσφατα. Δηλαδή σε δημόσιους χώρους όπου βάσει του αντικαπνιστικού νόμου απλά, απαγορεύεται το κάπνισμα.

Ο Επίτροπος για θέματα Υγείας της ΕΕ τα έψαλε ένα χεράκι στον Παύλο Πολάκη με τον υφυπουργό να του απαντάει στο γνώριμο ύφος του «το κάπνισμα θα το κόψω όταν θέλω εγώ».

Ολο αυτό δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί κάπως από τους Ράδιο Αρβύλα.

Και ναι, το τρολάρισμα ήταν επικό.

Οι Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν τον Παύλο Πολάκη να καπνίζει και μάλιστα όχι μόνο τσιγάρο, αλλά... ναργιλέ, φωνάζοντας στους «εργαζομένους» του που του τον έφεραν: «Σ'ωραίος, ρε».

«Είπε κάτι το βοθροκάναλο;» αναρωτιέται ο θεριακλής υπουργός, που μετά τον ναργιλέ, βγάζει κι ένα «τσιγαριλίκι» να καπνίσει live, αφού το αφιερώσει στον Επίτροπο.