Πρεμιέρα σήμερα για τη δρομολόγηση αστικού τύπου λεωφορείων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη μεταφορά του επιβατικού κοινού του Προαστιακού. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Πέρασαν σχεδόν 9 χρόνια από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία ο Προαστιακός Πατρών. Από τότε έως και σήμερα σε κάθε σχεδόν επιστολή μας τονίζαμε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η συνδυασμένη υπηρεσία λόγω του ακατάλληλου τύπου λεωφορείου (τουριστικού) που χρησιμοποιούσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είτε δικά της είτε εργολάβου με αποτέλεσμα να υπήρχαν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία των επιβατών.

Από σήμερα 12-02-2019, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την πρόσληψη 5 οδηγών θα διαχειρίζεται πλέον και τις 2 γραμμές με δικό της προσωπικό ενώ προέβη σε αντικατάσταση των λεωφορείων με αστικού τύπου τα οποία είναι προσβάσιμα από άτομα με μειωμένη κινητικότητα (μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι ΑΜΕΑ). Ευελπιστούμε ότι έστω και καθυστερημένα η συνδυασμένη υπηρεσία θα ξαναβρεί την χαμένη αξιοπιστία της και θα σταματήσει η ταλαιπωρία και τα παράπονα των επιβατών κυρίως των φοιτητών.. Καλή αρχή.."

Να σημειώσουμε πως αναβάλλεται προσωρινά η δρομολόγηση αστικού λεωφορείου από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη γραμμή Ρίο - Άγιος Βασίλειος.

Για Πανεπιστήμιο - Νοσοκομείο από Καστελλόκαμπο από τις πρωινές ώρες η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού γίνεται με αστικού τύπου λεωφορεία.