Η επιστροφή του Hellboy είναι περισσότερα από αυτά που περιμέναμε. Περισσότερη βία. Περισσότερο αίμα. Περισσότερος σαρκασμός. Λιγότερες αναστολές. Έρχεται στις 11 Απριλίου στους κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL.

Η ταινία σε σκηνοθεσία του 49χρονου Εγγλέζου δημιουργού Neil Marshall, ο οποίος έχει κάνει την ταινία εποχής «Centurion» με τον Μάικλ Φασμπέντερ και 2 επεισόδια του Game of thrones, έρχεται στις 11 Απριλίου 2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους ταυτόχρονα με την έξοδο της στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Το «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση» βασίζεται στον κεντρικό χαρακτήρα της Dark Horse Comics και είναι η συνέχεια του «Hellboy II: The Golden Army» του 2008 και του πρώτου «Hellboy» του 2004. Τα δύο προηγούμενα φιλμ με τον Ρον Πέρλμαν είχε σκηνοθετήσει ο Μεξικανός Γκιγιέρμο ντελ Τόρο που κέρδισε πέρυσι το Όσκαρ για την «Μορφή του νερού».

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου.

Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.

Τον Hellboy ανέλαβε στη νέα ταινία ο Αμερικανός ηθοποιός David Kenneth Harbour (γεννημένος τον Απρίλιο του 1975). Είναι γνωστός από τον ρόλο του Jim Hopper στην επιτυχημένη σειρά τρόμου επιστημονικής φαντασίας του Netflix, Stranger Things (από το 2016 μέχρι σήμερα), για τον οποίο έχει τιμηθεί με το βραβείο Critics' Choice Television Award το 2018. Έχει επίσης προταθεί για Χρυσή Σφαίρα.

Παίζουν ακόμα η Milla Jovovich, ο Ian McShane και οι Sasha Lane, Daniel Dae Kim.


Hellboy | Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση