Το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) στο πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων & Ανέργων συνεχίζει την υλοποίηση ομαδικών εργαστηρίων πληροφόρησης και συμβουλευτικής, τα οποία απευθύνονται σε ανέργους και εργαζόμενους στην Πάτρα. Οι θεματικές ενότητες των εργαστηρίων και οι ημερομηνίες υλοποίησής τους για τον Φεβρουάριο 2019, είναι οι εξής:


Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω του Εξειδικευμένου Κέντρου Προώθησης στην Απασχόληση της Πάτρας (ΕΚΠΑ Πάτρας) και της Δομής Εργαζομένων με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας και την ενδυνάμωση και υποστήριξη των εργαζομένων.

Τα εργαστήρια υλοποιούνται στο χώρο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20, ΤΚ 26221, 6ος όροφος, Πάτρα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα ανά εργαστήριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στην διεύθυνση: https://goo.gl/XxMdtV
  • Να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους απασχόλησης, είτε τηλεφωνικά 2610624755 και 2610226347 καθημερινά από 9:00 έως 18:00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], είτε μέσω επίσκεψης στη Δομή μας: Κολοκοτρώνη 20, ΤΚ 26221, 6ος όροφος, Πάτρα.