Τα πάρτι μασκέ στην καρναβαλική Πάτρα έχουν ξεκινήσει και ένα από τα καλύτερα που έγιναν, το οποίο χαρακτηρίστηκε από το κέφι, τη διάθεση και τη φαντασία αυτών που συμμετείχαν, ήταν οι "45 Μάστορες".

Καλά το καταλάβατε. Οι καρναβαλιστές ντύθηκαν μάστορες και το concept παρέπεμπε σε συνεργείο, με τους μάστορες και τους μαθητές τους να χορεύουν έως το πρωί, θυμίζοντας σε όλους μας ότι το Καρναβάλι έχει ξεκινήσει και το γλέντι όσο περνούν οι μέρες θα κορυφώνεται. 

Tο πάρτι έγινε με αφορμή τα γενέθλια της Πατρινής Νάντιας Κωνσταντινίδη (ντυμένη κάστορας) που καλούσε τους φίλους της καρναβαλιστές να γίνουν μάστοροι για να το γιορτάσουν όλοι μαζί, σβήνοντας κεράκια σε μια βραδιά που θα μείνει αλησμόνητη σε όσους την έζησαν. 


Το ιδιαίτερο του πάρτι ήταν ότι όλα, γύρω από αυτό, ακόμα και ο χώρος είχαν να κάνουν, με το θέμα του. Φιλοξενήθηκε, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, σε ένα συνεργείο κάπου στην Πάτρα.

Το πάρτι τίμησαν με την θεότρελη παρουσία τους δεκάδες γνωστοί Πατρινοί, όπως ο Θάνος Τσέρης, ο Δημήτρης Φάκαλος και άλλοι καρναβαλιστές, ενώ μεταξύ αυτών είδαμε και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα, μεταμφιεσμένο φυσικά σε μάστορα. Μουσική έπαιξαν οι Κωνσταντίνος Γεωργίου, Παναγιώτης Κολλιόπουλος και Γιάννης Τζόβολος.

Τα καρναβαλικά πάρτι θα συνεχιστούν και όσο πλησιάζουν οι μέρες της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού, τόσο αυτά θα αυξάνονται. Θυμίζουμε ότι μετά από τους μάστορες ακολουθεί αυτό των Πατρινών Καρνάβαλων στο Lido, το επόμενο Σαββάτο. 

Δείτε φωτογραφίες που εντοπίσαμε στο facebook.