Η Irina Shayk με τον Bradley Cooper είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ, ωστόσο δεν μιλούν ποτέ δημοσίως για τη σχέση τους και τώρα το διάσημο μοντέλο μοντέλο εξήγησε τους λόγους. 

«Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται δημοσίως αρκετά πράγματα από την προσωπική τους ζωή στο Instagram ή τα social media. Το θαυμάζω και το βρίσκω υπέροχο, αλλά νομίζω πως είναι προσωπική επιλογή», λέει το 33χρονο μοντέλο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour. «Επειδή η δουλειά μου θέλει να βρίσκομαι εκεί έξω, απλώς αποφάσισα η προσωπική μου ζωή να είναι ήσυχη. Γι' αυτό ονομάζεται προσωπική ζωή, επειδή είναι κάτι για σένα και την οικογένειά σου, νιώθω χαρούμενη με αυτό», προσθέτει.

Το διάσημο μοντέλο από την Ρωσία και ο 44χρονος ηθοποιός διατηρούν σχέση από το 2015 και μαζί έχουν μια κόρη ενός έτους, την Λέα, την οποία κρατούν όσο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο ένα από τα πράγματα που η Irina Shayk δεν διστάζει να προβάλλει είναι το καλογυμνασμένο και σέξι σώμα της. «Στον σύγχρονο κόσμο του 21ου αιώνα, πραγματικά πιστεύω πως αν έχει μωρό, δεν σημαίνει πως πρέπει να φοράς πιο μακρύ φόρεμα. Κάποιος φίλος μού είπε, "Μόλις ανέβασες μια σέξι φωτογραφία. Είσαι μαμά τώρα!". Και του απάντησα, "Και τι έγινε!"», εξηγεί η ίδια. «Θεωρώ πως έχει να κάνει με το ποιος είσαι, ποιος θέλεις να είσαι και πραγματικά νιώθω πως πρέπει να επιμένεις σε αυτό που σου αρέσει. Δεν πιστεύω πως πρέπει οποιοσδήποτε να αλλάζει απλώς επειδή έγινε μητέρα! Όχι,παραμένω εγώ!», τονίζει. Ο Bradley Cooper από την πλευρά του επίσης κρατάει χαμηλούς τόνους, αν και πρόσφατα σε συνέντευξή του είπε πως το να έχει παιδί «είναι θαύμα» και πως «όλα αλλάζουν όταν είσαι μπαμπάς».