Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός, Pink τιμήθηκε με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

«Αισθάνομαι σαν να ονειρεύομαι και ότι αν κάποιος με τσιμπήσει, θα του δώσω γροθιά στο αριστερό φρύδι» δήλωσε η τραγουδίστρια της ποπ, ποπ-ροκ και r&b στη διάρκεια της τελετής την Τρίτη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της.

Αισθάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι πιθανότατα θα σκέφτηκαν ότι θα φτάσω στη Λεωφόρο της Ντροπής, αλλά εδώ είμαι», πρόσθεσε η 39χρονη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός.

Η Pink, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Αλέσια Μουρ, θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, αποδίδοντας φόρο τιμής στον πατέρα της, ο οποίος, όπως είπε, την ενθάρρυνε να ακολουθήσει τα όνειρά της.

«Υπάρχει δύναμη στην πίστη στον εαυτό σου, υπάρχει δύναμη στο να μην εγκαταλείπεις τη ζωή και να μην παραιτείσαι από τον εαυτό σου» πρόσθεσε.

«Όλη η οικογένειά μου είναι εδώ και αυτό το κάνει πραγματικό. Και οι φίλοι μου και οι θαυμαστές μου - σας ευχαριστώ για όλα αυτά. Εσείς το κάνετε σημαντικό. Είναι τόσο ωραίο που σας βλέπω, ευχαριστώ που ήρθατε» είπε στους θαυμαστές της που περίμεναν στη βροχή για την τελετή.