Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το πρωί της Κυριακής, 10 Φεβρουαρίου, στο κλειστό του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα.

Με αφορμή την κοπή της πίτας έτσι, το Χορευτικό Τμήμα πραγματοποίησε μια ξεχωριστή γιορτή, στην οποία πήραν μέρος περισσότεροι από 1.200 χορευτές και χορεύτριες κάθε ηλικίας, υπό την συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Τα μέλη του χορευτικού παρουσίασαν στο κοινό που κατέκλυσε τις κερκίδες του κλειστού της Περιβόλας ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα του.

Να σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος έκοψε την πίτα μαζί με τον υπεύθυνο του χορευτικού Χρήστο Γιαννόπουλο αλλά και τους υπόλοιπους δασκάλους.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Προγραμματισμού Βασίλης Θωμόπουλος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης  Μελάς, ο Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος  και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας.

Δείτε φωτογραφίες: