Χαμός έγινε τις περασμένες ημέρες σε σχολικό προαύλιο της Πάτρας, με έναν μαθητή να παίζει τις μπουνιές με τον καθηγητή του και να τον στέλνει στο νοσοκομείο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μία μαθήτρια μίλησε με υβριστικό και απαξιωτικό τρόπο στον γυμναστή της τη στιγμή που το σχολείο ήταν στο προαύλιο, σε ώρα διαλείμματος. Η απάντηση όμως που της έδωσε ο γυμναστής ήταν σε σεξιστικό ύφος, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν, προσβάλλοντας και αυτός την κοπέλα. 

Το κακό όμως για αυτόν ήταν ότι σε κοντινή απόσταση ήταν ο αδελφός της κοπέλας που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο μαζί της και συγκεκριμένα σε ΕΠΑΛ της Πάτρας, με δεκάδες μαθητές και τμήματα. Ο αδελφός ακούγοντας το σεξιστικό σχόλιο του γυμναστή, του ζήτησε τον λόγο και στη συνέχεια, χωρίς να χάσει και πολύ χρόνο, σε έξαλλη κατάσταση, του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές. 

Ο γυμναστής αιφνιδιάστηκε από την επίθεση, προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά δεν τα κατάφερε και τόσο καλά, με τον μαθητή να τον στέλνει στο νοσοκομείο, καταφέρνοντας του αρκετά χτυπήματα, σε πρόσωπα και σώμα. Το όλο συμβάν αναστάτωσε την σχολική κοινότητα και έγινε γρήγορα γνωστό και σε άλλα σχολεία, παίρνοντας δημοσιότητα και σε ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο γυμναστής έκανε μήνυση στον μαθητή, ενώ το όλο επεισόδιο έχει έρθει εις γνώση της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αναμένεται να πάρει αποφάσεις και να τοποθετηθεί πάνω στο ζήτημα αφού πρώτα ενημερωθεί για το τι ακριβώς έγινε από την διεύθυνση του σχολείου.