Το μεγαλύτερο αδιαμφισβήτητα όνειδος για την σύγχρονη ελληνική Δικαιοσύνη! Σκάνδαλο NOVARTIS. Δικογραφία με ψευδομάρτυρες κουκούλας! Εδώλιο έρχεται όμως για τους αδίστακτους σκευωρούς!

Για σωρεία αδικημάτων όπως εσχάτη προδοσία ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και σύσταση παραδικαστικού κυκλώματος. Στήθηκαν επιπόλαια κατηγορίες χωρίς ατράνταχτα στοιχεία όπως απαιτεί ο ΚΠΔ ώστε να εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα ή να καταδικαστεί κάποιος.

Έρχεται λοιπόν η ώρα κρίσης για Πολιτικούς & κρατικούς αξιωματούχους που κράυγαζαν στό Κοινοβούλιο και επένδυσαν στην δυσώδη, ομιχλώδη αυτή υπόθεση αλλά και τους επιστρατευθέντες δήθεν "μάρτυρες", που μεθόδευσαν και πρωταγωνίστησαν για την ηθική & πολιτική εξόντωση αντιπάλων τους και θα λογοδοτήσουν γρήγορα θα απολογηθούν οσονούπω στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη! Δήθεν κυκλοφορούσαν, κατέφθαναν βαλίτσες και άλλα παρόμοια. Ενώ δεν βρέθηκε "μαύρο χρήμα" στους λογαριασμούς των εμπλεκομένων και άδικα διασύρθηκαν, διαπομπεύθηκαν. Κατάρρευση ολοκληρωτική του διάτρητου, σαθρού κατηγορητηρίου.

Καθεστωτική αριστερόστροφη αντίληψη και πρακτική σπίλωσης, κατασυκοφάντησης πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την διατήρηση, επιμήκυνση της παραμονής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! Παραιτήσεις Εφετών Δικαστών που δέχθηκαν αποδεδειγμένα ασφυκτικές πιέσεις από ισχυρά πολιτικά κέντρα με ηθικό αυτουργό το Μαξίμου.

Εκτεθειμένοι όσοι δημόσια προεξοφλούσαν βιαστικά την παραπομπή και καταδίκη των ενεχόμενων και εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων παριστάνοντας τους εξυγιαντές του δημόσιου βίου με πολιτική ιδιοτέλεια! Οι μίζες υπήρχαν πάντοτε, ας νομοθετήσει αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο η κυβέρνηση. Ωμή παρέμβαση της Εκτελεστικής εξουσίας στο έργο της Δικαστικής εξουσίας.