Το πρόγραμμα κάθε Σάββατο, στο ένα και μοναδικό Mod's, στο μαγαζί "θρύλο" και σημείο αναφοράς της αναγέννησης της Ηφαίστου, έχει Chapter Party. Τι σημαίνει Chapter Party; Ρωτήστε και κανέναν που έχει πάει και έχει ζήσει αυτή την εμπειρία. Δεν θα δυσκολευτείτε έχουν πάει τόσοι και τόσοι, όλα αυτά τα Σάββατα του φετινού χειμώνα. 

Σημαίνει μουσική, ατελείωτος ρυθμός και χορός για όλο το βράδυ, με το club να παίρνει φωτιά με τις μοναδικές και special επιλογές των Microchip & Cvstellvno που από τα decks, δίνουν το σύνθημα με την μουσική τους, δείχνοντας ότι στην Πάτρα η dance music, είναι στο απόγειο της, έχοντας την δική τους λάβα που ξεσηκώνει νέους και νέες κρατώντας τους όρθιους έως το πρωί. 

Το Chapter Party είναι η καλύτερη απόδειξη που μπορεί να επιδείξει κάποιος σε όσους υποστηρίζουν ότι στην Πάτρα κάθονται όλοι με ένα ποτό στο χέρι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο, θέλοντας να περάσουν έτσι την βραδιά, φοβούμενοι το τι θα πει ο μεν, το τι θα πει ο δε. Στο Mod's δεν υπάρχουν αυτά! 

Εκεί τα κορμιά κουνιούνται και χορεύουν όλη νύχτα, με τους ρυθμούς της μουσικής, οι ματιές χορεύουν και αυτές μαζί, ακολουθώντας τα φωτιστικά εφέ που ψάχνουν να βρουν τις νότες που σκορπίζονται στον αέρα και όλα αυτά μέσα σε μία ατμόσφαιρα μυστηριώδη, ερωτική και παιχνιδιάρικη που σου αφήνει την αίσθηση ότι όλα μπορούν να συμβούν. 


Στο τέλος της βραδιάς βέβαια το μόνο που θα έχει συμβεί είναι να έχεις περάσει καλά, αυτό είναι το σίγουρο. Να έχεις περάσει τέλεια, στο πιο must club της Πάτρας, εκεί που όλα παίρνουν το άρωμα της νύχτας που φτάνει στο ξημέρωμα της, όταν βγαίνεις από το Mods.

Τι είπατε; Τι είναι το Mod's; Έως εδώ! Κόβεστε από το πρώτο μάθημα της εξεταστικής και αν σκοπεύετε να πάρετε το πτυχίο σας μην κάνετε το κόπο. Γιατί το Mod's για αυτούς που γνωρίζουν τις βραδιές του, έχουν ζήσει την εμπειρία των parties του και των events του, είναι το μαγαζί που θα σας κάνει να σχίσετε τα πτυχία σας. 

Να δείτε τη ζωή με μία άλλη ματιά. Πιο cool, πιο εναλλακτικά. Σε αυτή τη ζωή άλλωστε τίποτα δεν είναι μονόδρομος...