Είχαμε καιρό να δούμε μία από αυτές τις μεταμορφώσεις της που έκαναν αίσθηση στα social media που την είχαν κάνει γνωστή σε όλη την χώρα. 

Η Πατρινή make up artist όμως επιστρέφει στο προσκήνιο και επανεμφανίζεται από ότι φαίνεται δυναμικά, όχι η ίδια, αλλά η νέα της μεταμόρφωση. Η Ηλιάννα Βαλσαμάκη γίνεται zombie, παίζοντας έναν άλλον ρόλο αυτή τη φορά που παραπέμπει στο Πατρινό Καρναβάλι και στις μεταμορφώσεις που περιλαμβάνει αυτό. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η make up artist η μεταμόρφωση της δεν είναι απλά ένα zombie, αλλά ένα comic zombie, με έντονα χρώματα και εξίσου έντονα χαρακτηριστικά, που καλλιτεχνικά παραπέμπει σε πολλά από τα στοιχεία της pop art, έχοντας ένα ξεχωριστό ύφος που αποτυπώνει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης εποχής. 

Τρόμος, φρίκη, αισθησιασμός, ερωτισμός και ταυτόχρονα ένα χαώδη πλαίσιο που ζούμε μέσα στο οποίο προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τη χαμένη ταυτότητα μας που με την σειρά της έχει τις δικές της μεταμορφώσεις, γνωρίζοντας να μας κρύβεται καλά, να κάνει τις δικές της ανατροπές και να αλλάζει, ανάλογα με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που την επηρεάζουν και στη τελική τη διαμορφώνουν. 

Τον συναισθηματικό μας κόσμο και την ίδια την κοινωνία...


Pop Art - Zombie ΜAKEUP - Ιlianna Valsamaki