Ένα ακόμα κορίτσι που έχει περάσει από τα μέρη μας, την Πάτρα, έγινε Espresso Girl, στη γνωστή πλέον στήλη της αθηναϊκής εφημερίδας. 

Ο λόγος για την Ιωάννα Μορφίνου, μία ιδιαίτερη περίπτωση Epsresso Girl, από την άποψη ότι πλέον έχει κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως φωτογράφος και ακολουθεί την δική της πορεία, πάνω σε αυτό που λατρεύει. Τη φωτογραφία και τη φωτογραφική τέχνη. 

Η Ιωάννα Μορφίνου έχει γεννηθεί στην Αθήνα, αλλά σπούδασε Γεωλόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ενώ ταυτόχρονα έκανε τα πρώτα της βήματα ως φωτογράφος, αναγνωρίζοντας έναν άλλο κόσμο μέσα από τη φωτογραφία και παίρνοντας με τη στήριξη των γονιών της το δικό της επαγγελματικό εξοπλισμό. 

Αυτό που λατρεύει πέρα από την φωτογραφία είναι τα ταξίδια, ενώ το όνειρο της είναι να αναγνωριστεί η δουλειά της και να καταξιωθεί ως επαγγελματίας φωτογράφος. Ήδη έχει δημιουργήσει την δική της σελίδα στο instagram, το @morfinations_planet και μας δείχνει τον κόσμο μέσα από τη δική της ματιά. 

Εξάλλου,συνεργάζεται ως content creator με διάφορες εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ίδια θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ευαίσθητο αλλά και δυναμική και οπλισμένη πάντα με επιμονή, δημιουργική και ταυτόχρονα παρορμητική.

Όσο για τον ιδανικό άνδρα; Τον άνδρα τον θέλει με χιούμορ, κάτι που και η ίδια έχει από την στιγμή που διαθέτει αυτοσαρκασμό.