Μπορεί στο επεισόδιο του Survivor που είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη νίκη της Ελλάδος σε παιχνίδι ασυλίας τα φώτα της δημοσιότητας να επικεντρώθηκαν στο σκηνικό που οι παίκτες των δύο ομάδων κόντεψαν να έρθουν στα χέρια, όμως εμείς θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας αλλού. 

Η νίκη της Ελλάδας σε παιχνίδι ασυλίας επιτεύχθηκε χάρη στον νικηφόρο αγώνα του Πατρινού Σπύρου Γουρδούπη, που αποδείχτηκε αρκετά ψύχραιμος στις βολές.

Ο Πατρινός ράπερ ήταν αυτός που πέτυχε το 10-8, κερδίζοντας τον φουριόζο Τούρκο αντίπαλο του που έδειξε να είναι πιο δυνατός και γρήγορος στο αγώνισμα, φτάνοντας πρώτος στις βολές, αλλά δεν είχε το μυαλό, την ψυχραιμία και τη σύνεση που είχε ο Dr. Pips στο τέλος. 

Οι συμπαίκτες του Σπύρου Γουρδούπη τον παρότρυναν και τον ενθάρρυναν φωνάζοντας Πάτρα και ο Πατρινός απόφοιτος της μοριακής βιολογίας δεν τους απογοήτευσε, κάνοντας τους στο τέλος να ξεσπάσουν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, κάνοντας τους Τούρκους.... Τούρκους από το κακό τους. 

Μάλιστα το τέλος όταν ομάδα της Ελλάδας μαζεύτηκε και συγκεντρώθηκε μαζί για να φωνάξει το κλασικό επινίκιο, η ιαχή Πάτρα, ακούστηκε σε όλες τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, κάνοντας όσους δεν γνώριζαν την πόλη μας να την μάθουν.

Προσοχή: Πάτρα, όχι "πάρτα", για όσους δεν γνωρίζουν... 


Survivor 2019 | Σπύρος vs Atakan | 09/02/2019