Η πυγμαχική ομάδα της Παναχαϊκής ετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων και για το under 22 που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, στις 20 με 24 Φεβρουαρίου. 

Oι boxerinos του Νίκου Πλέα θα αγωνιστούν εκεί με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες, έχοντας σαν στόχο να δείξουν τη μεγάλη δύναμη που έχει ο σύλλογος τους και η Πατραϊκή πυγμαχία και στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας ότι το αύριο στην πυγμαχία ανήκει στην Παναχαϊκή. 

Ο Νίκος Πλέας μιλώντας στο patrasevents.gr για την προετοιμασία των αθλητών του τονίζει: "Όλα τα παιδιά έχουν προπονηθεί σκληρά και θα προσπαθήσουν για ακόμα μία φορά για το καλύτερο. Τους έχω εμπιστοσύνη γιατί γνωρίζω την αξία τους και την προσπάθεια τους". 

Στην κατηγορία των νέων θα αγωνιστούν για την Παναχαϊκή οι Μάρκος Βεζάι, Κωνσταντίνος Πλαστουργός, Νίκος Σωτηρόπουλος, Κωνσταντίνος Μάντζαρης, Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος και Παναγιώτης Βγενόπουλος. 

Στους under 22 θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος και ο Στέλιος Μπαρτζόγλου. Από τις γυναίκες στην κατηγορία των under 22 θα αγωνιστεί η Χρυσούλα Πλέα, η Θεοδώρα Μαντέλη, η Κωνσταντίνα Βλαχοθανάση, η Βάσω Τριανταφύλλου, ενώ στις νεανίδες η Αλεξάνδρα Παυλή.