Στο πάντα όμορφο και υπέροχο Παρίσι βρέθηκε η Πατρινή τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου, κάνοντας ένα ταξιδιάρικο διάλειμμα από τη μουσική και τις εμφανίσεις της. 

Η Πατρινή τραγουδίστρια πήγε στην πόλη του φωτός και του πολιτισμού και περιπλανήθηκε στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και τον ποταμό Σηκουάνα. 

Το Παρίσι είναι η ιδανική πόλη που λατρεύουν όσοι θέλουν να γνωρίζουν πολιτισμούς και διάφορες κουλτούρες. Είναι η πλέον πολυπολιτισμική πρωτεύουσα της Ευρώπης και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να την αγαπούν οι ταξιδιώτες και ειδικότερα αυτοί που έχουν μέσα τους την καλλιτεχνική ανήσυχη φύση. 

Όπως, δηλαδή, η Γιούλη Ασημακοπούλου. Άλλωστε, το ταξίδι της δεν περιορίζεται στο Παρίσι, ούτε στην Γαλλία, ενώ η φυγή της στο εξωτερικό, δεν έχει να κάνει απλά και μόνο με την επιθυμία της να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Το βράδυ της Παρασκευής η Πατρινή peformer έδωσε ένα live που νομίζετε; 

Στο "Art Base" των Βρυξελλών, σε μία από τις πιο ιδιαίτερες σκηνές της πρωτεύουσας του Βελγίου, μαζί με τον Πάνο Γουργιώτη, έναν από τους καλύτερους τραγουδοποιούς και μουσικούς της γενιάς του.


Η Πατρινή Γιούλη Ασημακοπούλου, έντυσε με τη φωνή της τη μελωδία της κιθάρας του Πάνου Γουργιώτη που ήταν και η μοναδική που τη συνόδευε, μαγεύοντας το κοινό.

Πρόκειται στην ουσία για την "Αλήθεια", μια παράσταση που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση όπου κι αν έχει παρουσιαστεί, λόγω του δυναμισμού και της τρομερής της ενέργειας, κάνοντας αμέσως τους θεατές να αισθανθούν μέλη μιας μεγάλης παρέας. 

Οι δύο τους έχουν ήδη ξεκινήσει να ταξιδεύουν σε πολλούς προορισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη για να παρουσιάσουν μια σειρά συναυλιών γεμάτη "Αλήθεια", χωρίς περιττά φτιασίδια.

Να λοιπόν που η Πατρινή performer έχει ξεφύγει πλέον, όχι μόνο απλά από τα στενά όρια της Πάτρας κάνοντας καριέρα σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά έχει ανοίξει τα φτερά της στην Ευρώπη. 

Είναι, άλλωστε, μία από τις καλύτερες νεότερες γυναικείες φωνές που έχει να παρουσιάσει η χώρα μας, έχοντας δουλέψει πάνω σε αυτό που κάνει και της αξίζει να καταφέρει να πετύχει τα όνειρα της και τους στόχους της. Το δικαιούται και μπράβο της!