Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα με την έναρξη του 2019, γεγονός που έχει σκορπίσει την αισιοδοξία και έχει ανοίξει την όρεξη στους φίλους της Πατρινής ομάδας.

Η Παναχαϊκή με το τέλος του α’ γύρου κατάφερε να κάνει ένα ντεμαράζ στη συγκομιδή βαθμών, κατακτώντας σε 5 ματς 12 βαθμούς, στο διάστημα από τις 05 Ιανουάριου έως τις 03 Φεβρουαρίου και στο τελευταίο της παιχνίδι με την Κέρκυρα στην Αγυιά, μετρώντας 4 νίκες και μία ήττα.


Αντίθετα, όπως αναφέρει το matchnews, από την έναρξη του πρωταθλήματος στο ματς με τον Αιγινιακό (28 Οκτωβρίου) έως τις 23 Δεκεμβρίου και την ήττα της από τον Εργοτέλη, η Παναχαϊκή έτρεξε το αρνητικό ρεκόρ όπου σε 10 ματς (τα διπλάσια) μάζεψε πάλι 12 βαθμούς, δηλαδή 50% κάτω!

Αυτό κι αν είναι double score. Συνολικά η Παναχαϊκή έχει 24 βαθμούς μέχρι στιγμής κι αν της είχαν κάτσει διαφορετικά κάποια ματς, τώρα θα ήταν ήδη στη 2η θέση.


Όλοι εύχονται να συνεχίσει έτσι η Πατρινή ομάδα στο 2019, αρχής γενομένης από τα 2 εκτός έδρας ματς που έρχονται με Αιγινιακό και Σπάρτη.