Ολόκληρη συλλογή από... κλεμμένα δίκυκλα έκανε τους τελευταίους τρεις μήνες ένας 42χρονος Έλληνας, ο οποίος τα έκλεβε το ένα μετά το άλλο από διάφορα σημεία στην πόλη της Ζακύνθου! Η δράση του πήρε τέλος όταν αποφάσισε να το «γυρίσει» στους... τέσσερις τροχούς!

Μόλις έκλεψε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το βράδυ της Πέμπτης, ο 42χρονος έπεσε σε μπλόκο ελέγχων που διενεργούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Αμέσως αποδείχθηκε ότι το όχημα δεν ήταν δικό του και ότι το είχε κλέψει λίγη ώρα πριν κι έτσι συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, όπου ακολούθησε προανάκριση. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι ήταν ο δράστης άλλων 13 κλοπών, αλλά η λεία του ήταν μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, όπως αναφέρει το protothema.

Τρεις από τις μοτοσικλέτες βρέθηκαν στην πορεία των ερευνών και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για κλοπές τροχοφόρων. Η έρευνα συνεχίζεται, για να βρεθούν και τα υπόλοιπα κλεμμένα δίκυκλα.