Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 29/01/2019, η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο «Σωκράτης» του Συνεδριακού Κέντρου του, στην Πάτρα.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τα στελέχη του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Αν. Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Γιάγκος Ιγγλέσης.

Στην καθιερωμένη ομιλία του, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Καθ. Βασίλης Τριανταφύλλου, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο έτος που πέρασε και ευχήθηκε ένα καλύτερο μέλλον για το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και όλο το Προσωπικό της Κοινότητας του.

Τα μέλη της Χορωδίας του Πολιτιστικού Ομίλου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας «Τέχνης Κίνηση», απέδωσαν υπέροχα παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα υπό τη διεύθυνση της κ. Δώρας Πετρίδη με τη συνοδεία κρουστών και λαούτου και η Χορευτική Ομάδα του Π.Ο. του ΤΕΙ «Τέχνης Κίνηση» παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς υπό την επιμέλεια και διδασκαλία του χοροδιδασκάλου και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Κώστα Σουλτανά.

Ακολούθησε η ευλογία και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και ευχές σε όλο το Προσωπικό του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο.

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Καθ. Βασίλης Τριανταφύλλου έκοψε τα κομμάτια της Βασιλόπιτας στους προσκεκλημένους, στα μέλη της Συγκλήτου, στους Αντιπρυτάνεις, στους Κοσμήτορες και σε όλες τις Διευθύνσεις, Τμήματα και Υπηρεσίες του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή επαίνων στους τέσσερις κορυφαίους πτυχιούχους των Σχολών του περασμένου Ακαδημαϊκού έτους, στους επιτυχόντες εισακτέους σε ΑΕΙ της χώρας και στους αριστεύσαντες μαθητές, τέκνα μελών της Κοινότητας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Οι έπαινοι θα συνοδευτούν από χρηματικά βραβεία, προσφορά του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και της Εθνικής Τράπεζας. Ακολούθησε δεξίωση στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου με πλούσιο μπουφέ και βασιλόπιτα, όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός της Διοίκησης, του Προσωπικού και φοιτητών του Ιδρύματος, παλαιά μέλη και φίλοι του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Συμμετείχαν αλφαβητικά: Χορευτική ομάδα Αθανασοπούλου Κατερίνα, Ανδρίτσου Γεωργία, Ιγγλέσης Γιάγκος, Κοτοπούλης Χαράλαμπος, Νικολάου Ασπασία, Σουλτανάς Κωνσταντίνος, Σπηλιωτοπούλου Χαρίκλεια, Στάμου Βασιλική, Νταμάτη Ελένη Χορωδία Καραγεωργίου Ευαγγελία, Κελάμη Έφη, Παπαφράγκου Αγγελική, Σακελλάρη Κατερίνα, Σέντα Ιωάννα, Σταματελάτου Κατερίνα, Χασαπόπουλος Ιωάννης, Χασαποπούλου Καίτη. Έπαιξαν οι μουσικοί: Μπαράκος Γιώργος (κρουστά), Παναγόπουλος Λύσσανδρος (λαούτο).