Για πρώτη φορά μετά το γάμο τους που αρχικά έμεινε κρυφός από όλους, ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin ποζάρουν ως κύριος και κυρία Bieber στο εξώφυλλο της Vogue και αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση τους και το γάμο τους.

O διάσημος τραγουδιστής και το πασίγνωστο μοντέλο πόζαραν στον φακό της διάσημης φωτογράφου Annie Leibovitz και παράλληλα μίλησαν για τη σχέση τους που ξεκίνησε το 2003, σταμάτησε και ξαναξεκίνησε μετά από χρόνια, με την πρόταση γάμου να έρχεται σχεδόν αμέσως.


Ο Justin είπε πως όταν ξαναείδε την Hailey τον περασμένο Ιούνιο, τότε θυμήθηκε πόσο την αγαπούσε και είπε πως είχε ξεχάσει πόσο σημαντική ήταν στη ζωή του και ορκίστηκε πως δεν θα τη χάσει ποτέ ξανά.


Βέβαια η δήλωση που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, είναι η αποκάλυψη πως ο Justin και η Hailey συμφώνησαν να μην κάνουν σεξ πριν το γάμο.


Ο Justin μάλιστα είπε πως το καλοκαίρι του 2018 ήδη είχε κάνει αποχή από το σεξ για ένα χρόνο και πως λόγω των θρησκευτικών του αντιλήψεων δεν ήθελαν να κάνουν σεξ με την Hailey πριν παντρευτούν και ομολόγησε πως, εν μέρει, αυτός ήταν και ο λόγος που παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα.