Η Adrian McManus που είχε εργαστεί ως υπηρέτρια του Michael Jackson στο παρελθόν, υποστηρίζει πως είχε δει με τα μάτια της ύποπτες περιπτύξεις μεταξύ του σταρ με ανήλικα αγόρια.

Η McManus εργάστηκε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια στην «Neverland», το ράντσο του ειδώλου της ποπ μουσικής, καθαρίζοντας σε καθημερινή βάση το δωμάτιό του. «Ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει η 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εξετάζει τις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ όσο ήταν ακόμη αγόρια, η 56χρονη αναφέρεται σε στοιχεία που ενοχοποιούν τον πρώην εργοδότη της. Όπως λέει η ίδια, έβλεπε σε καθημερινή βάση παιδιά να μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρα του Michael Jackson. Σύμφωνα πάντα με την McManus, ο τραγουδιστής κατέγραφε ακόμα και σε βίντεο τις επαφές του, διατηρώντας ένα κρυφό αρχείο παιδικής πορνογραφίας.


Μάλιστα ισχυρίζεται πως όταν έμπαινε στο δωμάτιό του για να καθαρίσει, έβρισκε συχνά εσώρουχα του Τζάκσον και ανήλικων αγοριών στο τζακούζι και καταγγέλλει πως έβλεπε συχνά τα παιδιά να κυκλοφορούν ημίγυμνα στο σπίτι. 

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει σήμερα η γυναίκα. «Ήταν το αφεντικό μου και έκανα αυτό που ήμουν υποχρεωμένη», προσθέτει η υπηρέτρια που έχει ήδη προκαλέσει πληθώρα επικρίσεων για τις τόσο καθυστερημένες χρονικά καταγγελίες της - στην περίπτωση που ευσταθούν. 


Η ίδια υποστηρίζει πως είχε δει το μυστικό αρχείο με βιντεοκασέτες VHS που, κατά την πρώην υπηρέτρια, αργότερα ο Τζάκσον έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής μακριά από τη Neverland, επειδή το περιεχόμενό θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή. «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Michael Jackson να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes». 

Η McManus θυμάται ότι ο πρώην εργοδότης είχε ένα ιδιαίτερο πάθος για τις κάμερες και περνούσε μεγάλο μέρος της ημέρας βιντεοσκοπώντας τους ανήλικους καλεσμένους του. Το σπίτι ήταν γεμάτο από φορτισμένες μπαταρίες, ώστε μια κάμερα να είναι πάντα διαθέσιμη, όταν ήθελε να καταγράψει κάτι.
Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland είχε επίσης αποκαλύψει πρόσφατα ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως ο Jackson κινηματογραφούσε τις ερωτικές του περιπτύξεις. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει σταθεί εφικτό να βρεθεί το φερόμενο ως πορνογραφικό αρχείο.