Πλησιάζει η ημέρα των ερωτευμένων με όσους βρίσκονται σε σχέση να ψάχνουν τι δώρο θα πάρουν στο άλλο τους μισό και πώς θα περάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ξεχάστε τα σοκολατάκια, τα λουλούδια, τις ρομαντικές εξόδους και τα δώρα για λίγο και δώστε προσοχή!

Φέτος το Icon Fitness γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με μια μοναδική προσφορά.

To υπέροχο γυμναστήριο της Πάτρας κληρώνει μια 9μηνη συνδρομή, την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε με μία και μόνο προϋπόθεση: Να συνοδεύεστε!

Επίσης, έχει προσφορά 20ευρώ/4 εβδομάδες για την πρώτη ανανέωση.

Επειδή, όμως, δεν θέλει να κάνει χαλάστρα στα ζευγαράκια την συγκεκριμένη ημέρα, αλλά αντίθετα να τους προσφέρει κάτι διαφορετικό, ετοιμάζει για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, το πιο αθλητικό Pre-Valentine’s Party.


Για τέσσερις ώρες (18:00-22:00), το γυμναστήριο της Αγίου Ανδρέου θα "πλημμυρίσει" με έρωτα από ζευγάρια που θα συνδυάσουν την έξοδο με το ταίρι τους, με τη γυμναστική.

Όλα τα ομαδικά προγράμματα θα έχουν team teach, δηλαδή δύο ή/και περισσότερους ειδικούς ανά γκρουπ, ενώ το Crossfit team σας προ(σ)καλεί σε ένα διαγωνισμό που δεν γίνεται χωρίς ζευγάρι.

Το Vermut με τον Πέτρο Σαραντόπουλο θα "ντύσει" μουσικά το event, ανεβάζοντας πιο ψηλά τη διάθεση των παρευρισκομένων, ενώ το Oxygen store θα προσφέρει ενέργεια και ενυδάτωση μέσα από τα μοναδικά προϊόντα του.


Όλο το party είναι γύρω από τα ζευγάρια. Γι' αυτό πάρτε τον/την φίλο/η σας και πηγαίνετε να κάνετε μαζί προπόνηση.

Για να δηλώστε συμμετοχή και να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.iconfitness.gr/valentines-day-patra/

Oxygen & Vermut είναι οι χορηγοί του party.