Οι προσεχείς εκδηλώσεις του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών έχουν ως εξής: "Α) Την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, εορτή του ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, πανηγυρίζει ο ιερός Ναός του Ναυπακτιακού Σύνδεσμου εν Πάτραις «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ», στα Ζαρουχλέικα (Ανθείας και Αγ. Ιωάννη Πράτσικα), καθώς ο Άγιος Χαράλαμπος είναι ο Προστάτης του Ναυπακτιακού Συνδέσμου.

Μαζί συνεορτάζει ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών και ειδικότερα οι Πρεβεζιάνοι, αφού ο Άγιος Χαράλαμπος είναι πολιούχος και προστάτης της πόλης της Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα του θρησκευτικού εορτασμού περιλαμβάνει:

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/2/2019 (παραμονή): ώρα 6.30 μ.μ.: Μεγάλος Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2/2019, ώρα 7.00 – 10.30 π.μ.: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2/2019, Ώρα 5.30 μ.μ.: Απόδοση εορτής, περιφορά εικόνας.

B) ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεών του σας προσκαλεί στον Μεγάλο Αποκριάτικο Χορό του που διοργανώνει την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, στις 1.00 το μεσημέρι στο Κοσμικό Κέντρο "Συμπόσιο" (Αθηνών & Κανελλοπούλου).

Μαζί μας θα είναι ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Νίκος Φιλιππίδης, με την αμιγώς παραδοσιακή ορχήστρα του. Στο τραγούδι η Λευκοθέα Φιλιππίδη.

Σας περιμένουμε να ανταμώσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γλεντήσουμε, εορτάζοντας παράλληλα τα 100χρονα του Ιστορικού Συλλόγου μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις τραπεζιών/προσκλήσεις.

Η πρόσκληση περιλαμβάνει πλήρες μενού (ορεκτικά, σαλάτα, τυριά, επιλογές κυρίως πιάτου, κρασί, αναψυκτικό, εμφιαλωμένο νερό)

Όπως κάθε χρόνο η λαχειοφόρος αγορά μας είναι πάρα πολύ πλούσια σε δώρα"!